Tamás Creative Commons License 1999.04.23 0 0 28
Nem, hála az égnek, az én giganagy városomban (Budaörs) a foci nincs olyan szinten, hogy egyántalán pálya legyen... :-)

Viszont "lelkes" focibarátként jártam ki egy-két jobbnak ígérkező meccsre (pl. FTC-CSZK Moszkva nagy élmény volt stb.) és kint voltam egy FTC-UTE meccsen is 96-ban (az volt az egyetlen, amin nem volt balhé) - hozzátenném, hogy kiskorom óta a Kispest a nekem szimpi...

Pont azon az FTC-UTE meccsen volt, hogy ugye a lilák a vendégszektorba voltak zárva, mellette egy üres szektor, amellett meg a fradisták. Na most a szélső öt-hat oszlopnyi ember oly magasról szart a meccsre, ahogy kell. Egész végig oldalt álltak a pályának, rázták az öklüket a lilák felé és ment a kurvaanyázás. A barmok, direkt figyeltem, amikor a Fradi gólt lőtt, észre se vették, még örülni is elfelejtettek. De komolyan.

És láttam valamikor a tévében az egyik giganagy FTC-vezérszurkolót (nem először) aki belepöffeszkedte a kamerába, hogy ez háború a lilákkal, és akinek nem tetszik, az le van szarva. És egy ilyen patkány ott a lokálhíró... és a b...tt Torgyán meg tárgyal vele, meg a hasonlókkal - biztos qrva nagy rend lesz így.

SzVSz, ha könyörgök valakinek, hogy ne bántson, az a valaki csak akkor nem fog bántani, ha nem akar, mert onnantól fogva biztos lehet abban, hogy engem tud bántani.

Ergo: nem tárgyalni kell az ilyenekkel, hanem megmutatni ki az erősebb: ők, vagy a társadalom védelmére hivatott rendvédelmi erők - de akkor nincs csicskulás, háború legyen, ahogy a nagy fővezér mondja. Dolgoztam a rendőrségen - kívánom neki, hogy egyszer vigyék be, és meglátja, hogy a "háború" nem csak azt jelenti, hogy faszául villoghatunk a tévében...

Gyűlölöm az ilyen senkiházi, nagypofájú, beképzelt férgeket.

Bocsi a hosszúságért...

Előzmény: Hellhammer (27)