athom Creative Commons License 2003.05.26 0 0 115
Hello

"sárga flakkonban lévő gusztustalan lötty" ehhel fűznék hozzá néhány gondolatot. Miért is gusztustal? mert nincs telepakolva mindenféle izesítővel meg izfokozóval? A mai világban nem ismerjük az eredeti természetes izeket. Még a gyümölcsnek sem biztos hogy az igazi ízét érzed, mert azt is permetezik, stb. Persze mindenkinek megvan a joga, hogy véleményt alkosson valaminek az ízéről. NEkem például izlik, próbáljátok ki (most a nyári melegekben éppen aktuális) ha nagyon meleg van egy pohár jól lehűtött natur gél igazán kellemes. Persze nem félliteres poharat kell választani hozzá mert akkor igen költséges frissítővé válik :)
Szóval próbáljuk meg elfogadni a természetes izeket. Engem megtalált egy másik cég (magyarul:Naplovas), akinek a képviselője azt mondta hogy azt hallotta, hogy rossz az ize az FLP termékeinek. Erre megkérdeztem hogy ki is próbálta-e? Természetesen a válasz az volt hogy nem. Nos szerintem nem kellene más cég termékeit leszólni azért mert más azt mondta hogy az nem jó.

Pipacsmező: kívánom neked, hogy könnyen meg tudj barátkozni az izévél. Másrészt szerintem nem annyira negatív tapasztalotot fogsz esetleg hallani, mint inkább csalódott embereket. Csalódtak, mert azt hitték nem kell csinálni semmit és dőlni fog a pénz. Az az üzlet nagyon egyszerű, DE nem könnyű. Ezt nem árt észben tartani.

Ciao

Előzmény: pipacsmező (113)