viking star Creative Commons License 2003.05.23 0 0 3172
Képanyag biztos lenne bőven!!
Nekem még van egy színes '93-mas képem a Sopronról, még azt beszkennelem, meg néhány másikat, és akkor én is tudnék még hozzátenni.
Sőt, most ahogy így sokan csináltak képtárat, szebbnél szebb fotók kerültek fel, és bizony mindenki nagy örömére nem kis mennyiségben. Ha létrejönne ez a honlap, azt is lehetne, hogy a fotóalbumának az egyik részét alkotó képek kicsinyített változataira rákattintva a link mindenkinek a saját képeihez/rajzaihoz hivatkozzon vissza, így nem kell áttölteni az anyagokat. Persze lesznek biztos új anyagok, ezek már az új oldalra kerülnének. Beszállnék én is a készítésbe, de csak egyszerűbb oldalakat tudok csinálni, és egy ilyen oldalnak tényleg jónak kell lenni ami bizony a köszön ha rálépünk, meg vibrál, meg hullámzik a kép, meg villog, meg forognak a gombok, meg nyávog a kép ha ráklikkelünk :)))), meg ilyen és hasonló animációk bizony elkellnek hozzá
ezzel is nyomatékosítva, hogy mi tényleg nem viccelünk :)

Állítólag mutatták a tv-ben is az Adagio-t, én sajnos lemaradtam, ha valaki talál róla képet, vagy még infot a haváriáról, érdekelne, hogy hogysmint történt mégis a dolog...

Előzmény: Zoltika (3170)