krisztababa Creative Commons License 2003.05.22 0 0 95

A párom noname (Toshiba gyártmány egyébként) géppel dolgozik, de nem hivatalosan olyat ajánl, ami a kedves ügyfél javára válik és (nem hátrány) amit ő meg tud fizetni (ez egy rendes ember :))))

Pl. A mi nappalinkban (40 nm)egy 2,7 -es ilyen gép van, ami az onnan nyíló hálószobánkat is hűti-fűti és a nappaliba torkolló 1,40 m széles, 6 m hosszú folyosót is. Gondolom, ha gagyi lenne, akkor nem építette volna be az új házunkba. :))) Ez pollenszűrővel felszerelt, 6 fokozat erősségű, ha jól gondolom, 4 programos (magában ventillál, erősen ventillál, forgatja a lapátjait meg mindenféle trükköt tud :))) Egyébként én olyat szerettem volna, ami a padláson végigfutva minden helyiségben szellőzőráccsal az egész lakást klimatizálja, de az millió körül van :(

Még egy fontos dolog: a klímákban lévő szűrőt rendszeresen takarítani, ill. cserélni kell (úgy mint a konyhai szagelszívóban).

Ha komolyan érdekel a beszerelés, akkor írj magánban mailt, telefonszámmal, s felvesszük a kapcsolatot. (Bár ez nem ennek a topicnak a témája, az autóklímákhoz is ért meg a hűtőgépekhez is. Ez persze nem jelenti azt, hogy ő egy hűvös ember :))))

Krb.

Előzmény: Les0130 (93)