Inner Circle Creative Commons License 2003.05.22 0 0 427
Hát igen, vannak logikai eltérések az első két rész közt tonnaszám. Nekem valahogy e kettő a "klasszikus", a többi annyira nem érdekel, ezért kicsit kényes vagyok rájuk... Vegyük csak sorra őket (csak az ordas nagyokat):

1. Senkit sem érdekelt, mi történt a Nostromóval, a tojásokat 57 évig békén hagyják.
2. Kolónia épül a hajó mellé, pedig a jelet fényévekre onnan is fogni lehet. A bírónő szerint a bolygót alaposan átvizsgálták, mégse találták meg?
3. A mentőkabin felvételeit valaki meghamisította, DE ez nem Burke volt, mert ő később nem volt felkészülve az idegenekre. Ki volt az, aki meghamisította a felvételeket, így tudta hogy az idegenek ott vannak, mégis hagyta hogy egy magányos bányász találja meg a tojásokat, aztán lényegében felkészületlenül küldte oda Ripley-éket?
4. Nekem a leghihetetlenebb: hogyan tudták az idegenek úgy hatalmukba keríteni a kolóniát, hogy a helyiek még azt se tudák közölni a külvilággal, hogy az egyik tagot elkapta egy lény??? (Nagyon szép, hogy Bishop azt mondja, megsérült az adatkábel, és már csak ezért sem tudtak volna vészjelzést leadni - csakhogy a kábel a csatában sérülhetett meg, addig pedig napok, de a 150 főt figyelembe véve, inkább hetek telhettek el az első idegen érkezése után!)

Tud még valaki valamit? (Most lécci ne nyavalyogjon senki, hogy miért keresem a hibákat és miért nem élvezem inkább és különbenis nekem még a szám is büdös, ez most nem arról szól. :) )

Előzmény: jabuci (415)