Kcsita Creative Commons License 2003.05.21 0 0 59568
Egy kis jelen:

Dragóner továbbra is türelmet kér
[2003-05-21 11:42]
Szerdán este a Ferencváros vezetői ismét tárgyalóasztalhoz ültek Dragóner Attilával. Mint ismeretes a válogatott hátvéd szerződése nyáron lejár, de Dragóner eddig nem fogadta el a Ferencváros szerződéshosszabbítási ajánlatát, mivel elmondása szerint külföldi kérői is akadnak.
A játékos korábban március közepéig kért haladékot, de a mostani tárgyaláson jelezte, hogy június közepén tud legkorábban végleges választ adni arra, hogy a Ferencvárosban kívánja –e folytatni pályafutását. A tárgyalást követően Szeiler József a következőket mondta:
- Az elmúlt hónapokban ez már a sokadik beszélgetésünk volt Attilával, de sajnos ezúttal sem kerültünk közelebb a megoldáshoz. Játékosunk jelezte, hogy két külföldi klub is komolyan érdeklődik iránta, és 28 évesen még egyszer szeretné magát kipróbálni külföldön. Attila elmondta, hogy a június elején esedékes két válogatott mérkőzés után tud majd csak végleges döntést hozni, és addig bizonyosan nem bólint rá a Ferencváros ajánlatára. Ez azért sajnálatos, mert esetleges nemleges válasza esetén igen kellemetlen helyzetbe kerülhetünk, hiszen akkor már nagyon kevés időnk marad a pótlására. Természetesen bízunk abban, hogy Szűcs Lajos, Lipcsei Péter és Gera Zoltán után végül Dragóner Attila is úgy dönt majd, hogy a Ferencvárossal kíván nemzetközi sikereket elérni, de jelen pillanatban egy kicsit úgy érezzük, hogy a játékos csak akkor kíván itt maradni, ha az említett két külföldi lehetősége kútba esik. Azt tudjuk, hogy a belga Genk folyamatosan figyeli Attilát, hiszen az elmúlt hetekben képviselőik több mérkőzésünket is megnézték. (2003.05.21.)