Ok átolvastam amit írtál. Ezzel egyet is értek, de mint írták, van olyan médium, aki tényleg a hétköznapi emberket hozza össze volt szeretteikkel (pl. a filmek tipikus esete, hova tetted a biztosítási csekkjeidet? Hol a végrendeleted...) azaz olyan előnyhöz juttaja az embert, amiből neki haszna származik. Ha ő ezt napi 8 vagy több órában teszi, (márpedig ha erre érez hivatást miért ne tenné...) akkor szerintem elvárhatja, hogy legyen bevétele. Én ennek igazán úgy látnám értelmét, hogy az adott médium, aki Attila sírját kutatja, vagy a rendőrség munkáját segíti elő... az onnan kapjon pénzt, ahol segít (fix bérért dolgozzon), vagy legyen vállalkozó, és akkor azzal foglalkozzon amivel kell.
Tény, hogy nem értek egyet azzal, hogy 700 dollárt kérjen el egy alkalomra, meg ilyesmi. Ennek biztos vannak reális határai. És ha ezt így lehetne normálisan szabályozni, akkor elsősorban a bizalom lenne nagyobb, másodsorban érdekelt lenne a médium abban, hogy jól dolgozzon, és nem lenne érdekelt abban az ál-kuruzsló, hogy megtévesszen embereket.
Én így gondoltam amit írtam.
SF