Povi_ Creative Commons License 2003.05.16 0 0 852
Állítólag a Spectrum Világban, vagy a Mikromagazinban jelent meg egy cikk, ami a spectrum programok átírásával foglalkozott EP-re. Ti tudtok erről valamit? Nincs meg valakinek ez a cikk? (ha jól tudom, több számon át is foglalkoztak vele, de ebben nem vagyok biztos...).
Találtam egy honlapot, ahol 1kB-os játékok versenye van. Itt van egy nagyon szép tetris spectrumra, azt lenne jó megpróbálni átírni. Kezdőnek szterintem elég az is, visszafordítva se lehet több a gépi kód 6-700 sornál. Aztán majd jöhet a Prince of Persia.....
A vinyóvezérlő téma mennyire halott dolog? Én nekem megérne kb 5-6000 Ft-ot. (persze nem tudom, hogy ez a gyártónak mennyire éri meg...). Elképesztő, hogy C64-re még manapság is miket találnak ki! IDE vezérlő, beépített akkumulátoros órával, az EPROM-ban lévő setup program úgy néz ki, mint az AWARD BIOS a PC-ken, stb. De nem csak hardverfejlesztés folyik... Van már jpg képnéző, hardveres MP3 lejátszó, stb. Az EP-vel igazábol az a legnagyobb baj, hogy nem adtak el belőle mittudom én hány millió darabot, így Mo.-n kívül, nem tudom, ki foglalkozik még vele... Angolok, stb? Nincs velük kapcsolat?