Hello Cinti!
Régebben én is ebben törtem a fejem...aztán próbálgattam az XX-et és rájöttem, hogy a vFR-t nem cserélném el semmire...
A VFR 95-ös karbis, XX 2001-es injektoros. (Egyébként a két gép valahol a 900. hozzászólás környékén látható.)
Röviden: A kinézet relatív dolog, speciel nekem mindkettő bejön. Az XX másfélszer erősebb és a futóműve is jobb, mint egy VFR-é. Ha mindkettőn gyári dob van, az XX hangja azért jelentősen férfiasabb, mint a villanymotoromé. Továbbá a műszerfala is formásabb. (Ez megint csak relatív...) Kb ennyiben ki is merül az XX előnye.
A VFR-t sokkal kényelmesebb vezetni, az utasülésről nem is beszélve. Az XX futóműve nagy sebességnél és a Mátrában érvényesül, de az átlag magyar utakon bosszantó. Nekem borzasztóan kemény, és majd leszakad a derekam...Az első futóművet állítani persze SEHOVA sem lehet (még csak előfeszítést sem), a hátsóhoz meg egy speckó kulcs kéne, és amúgy is hozzáférhetetlen...
Szélvédelem terén a 185 centimmel a VFR-rel semmi gondom, a másik viszont nyomasztó...az a plusz kb 30 kilo sem kéne rá, mert nagyon megérezni.
Most abba kell hagynom, majd legközelebb befejezem.
Üdv mindenki!