En azert akarok segedmotort, mert van egy autom, amivel nagyon jol elvagyok, de varosban mar-mar sokszor teher. Sajnos a rozsadomb mogotti hegyen lakom, tehat a biciklivel az a gond, hogy mindig hegyet kell masznom. Emiatt, amire beerek a munkahelyemre teljesen leizzadok es ez nem tul pozitiv. Tehat kizarolag varosi celra kell egy motor, amivel barhol "tiz percen belul" ott tudok lenni. Sot igy meg a benzin penz is olcsobb es a parkolasert sem kell fizetnem. Minek erre nagyobb motor?
Mint mondottam a Simson tokeletes volt. Egyetlen gondom az volt vele, hogy viszonylag nagy a szerviz igenye. Sajnos mostanaban nincs annyi idom, mint regen. En most mar csak hasznalni tudom es akarom a motort, szerelni nem.
Sajnos nem tul fogekony a forum egy ilyen temara, tehat lehet, hogy bemegyek az elso motorkereskedesbe es veszek egy barmit...
Csak azt mondjatok meg, miert nincs a rogobo es a magas krossz motor kozott atmenet? Pl. olyan, mint a simson, csak kevesebb szerviz igennyel, vagy barmi mas.
Melyik az a honda motor, amelyik nagyon hasonlit a rigara? En azt neveztem Honda Monkeynek, de az interneten igy nem talaltam...