dejo Creative Commons License 2003.05.14 0 0 1
Nálunk Nyíregyházán van valami hasonló dolog. Itt az Örökösföld nevű városrészen másfél két éve indult Szabolcs Kábel-TV Társaság néven egy szolgáltató.
Perről ugyan nem tudok, de néhány csatorna közvetítési jogát a Szabolcs Kábel-TV Társaság nem kapta meg, valami rejtélyes okból kifolyólag. Nekem egyedül a Spectrum hiányzik igazán, de ezért nem fogok visszamenni az UPC-hez.
Az ár a Szabolcs Kábel-TV Társaság pár Ft-tal 1500 alatt van és ezért nagyjából minden megvan kivéva a HBO-t, amire UPC-s koromban sem tartottam igényt.
Van viszont HírTV, Sport1, Eurosport, National Geographic, Animal Planet, Discovery, Viasat3, Magyar ATV, Budapest TV, meg az összes országos magyarnyelvű TV és a szokésos sohasem nézem német, farncia, angol csatornák. Ja van Minimax is, ami gyerekeim kedvence. Van valamilyen magyar Zenecsatorna is, de nem a Viva, meg van Musik-TV is!
Reality, meg Romantika és Cartoon Network is van, de azokat én be sem hangolatm, mert károsak az egészségünkre, az idegrendszerünkre mindenképpen!
:-{)E
Előzmény: Törölt nick (0)