Brutalis Harmonia
2003.05.12
|
|
0 0
3512
|
Szerintem egy kezdonek jobb Tamiyaval kezdeni; kevesebb gondot okoz az osszerakasa. Es azt se felejtsd el, hogy nyugaton egy atlagfizetesbol 400 CD-t lehet venni, itthon pedig 40-et. Ezt lehet interpolalni a makettekre is. Nem tehet rola, hogy tobb penze van. (Raadasul kint meg olcsobbak is a makettek.)
Az pedig, hogy kiteszi, egyaltalan nem ego, meg akkor sem, ha nem tokeletes. Ne erts felre, nem szemelyeskedni akarok, ne vedd magadra, es legfokepp ne sertodj meg, de egy versenyen valaki, valamikor azt mondta: aki mas makettjet leszolja, nem erdemli meg a makettezo cimet. O erre buszke, hat kiteszi; a konstruktiv kritikanak meg orulne is. (En nem teszem ki; en sem vagyok nagy majer.) Nekem pl. heti par oram van erre a hobbira; hat kiegyeztem egy bizonyos minoseggel; teljesen nyilvanvalo, hogy aki ezt profi szinten csinalja ezerszer szebbet csinal. Ennek ellenere, en boldog vagyok igy is. :) Valszeg az illeto sem ezzel tolti a mindennapjait; es ha kedve van megmutatni, szerintem csak tamogatni lehet. (Mas kerdes, hogy a kilott raketa szerintem is eleg gyer volt.) |
Előzmény: patrona (3510)
|
|