Lente Creative Commons License 2003.05.12 0 0 26
A 10 és 15 éves között van különbség, persze. Akkor helyesbítek: 12, 14, 16 éves kocsi simán tud lenni ugyanolyan műszaki állapotban. És akkor még kirívó esettel nem számoltunk.
Mindenki olyan autót vegyen elsősorban, ami neki tetszik. És áltlában nem törjük össze az első kocsinkat, ha vigyázunk is vele. A Mondeo... inkább kisebbet, olcsóbbat. Opel és VW kicsit túl van árazva használtan is, de sokan esküsznek rájuk. Én annyira nem, de majd mindjárt írja valaki, de igen és mennyire.
Léteznek egészen kiforrott kocsik, amiket sokáig gyártottak, azokból kéne az utolsó szériából válogatni talán. Kerülni az elektonikák tömegeit felvonultató kocsikat. Márkát inkább nem írok, csak irányelvet.
Mikor megvettem életem első "drágább" kocsiját, az 12 éves volt, egy Fiat Uno 400 ezerért 4 éve. Azóta tudom, kicsit kellett volna még nézelődni, de aznap az autópiac összes ilyenkorú autója alá bemásztam, végignéztem, és végül ez tűnt a legjobbnak a többi közűl. Én nem is Fiatot akartam, de így alakult. Különben össze tudtam vetni unokatesóm akkor 16 éves golfjával, arra, hogy mennyit költöttek pár év alatt... Ők is 12 évesen vették pedig... Nekem a kis Fiat fele annyiba került ráköltésileg, ami azért nekem sok volt. De ez egy egyedi eset.
A Fiatot nem akarja már senki megvenni, de ha ráírnám hogy góóf, már rég el is lopták volna, vagy azonnal megvennék... Én ezt nem értem. :-(
Előzmény: hullademon (23)