"Ja,csak azt felejtetted el,hogy 100-ból 1 alkot maradandót,a többi 99 hülye.Mondcsak,Te melyikbe tartozol!? "
- Abba az 1%.ba.
"Te IG,mond már meg nekem,hogy ki a Te irigyed,pü.-i sértetted és főleg kemény ellenzéked?!
A "nem dicsérőket" látom ;) "
-Hát most már egyre kevésbé látni, de 1-3 éve voltak keményen. Most már sokan azt fujják, ami ellen régebben annyira ellenkeztek.
"Most vagy én vagyok nagyon hülye,vagy tényleg azt írtad,hogy "több millió éve".Ennyire azért ne pisiljél széllel szembe :D "
-Hát a him nemi szervvel való szaporodás már leagább ilyen régi "talámány." Olvass néhány szakmai könyvet. Nem bibliát!!!
"A pelenka nem lenne jobb,mert akkor akár fejenállva is tudnál "minden tisztasági gond" nélkül pisilni?! "
-Ez joó, de ez már a Te pofonesszszerű felfedezésed. Gratulálok hozzá. Komolyan.
"Egyébként gratulálok a teljesítményedhez,de tényleg!Te vagy az első ember,aki széllel szemben pisilt a valfil fórumon minden tisztasági probléma nélkül és ráadásul ennyi ember előtt,arról nem is beszélve,hogy milyen sokáig."
- Köszönöm. Most meghajoltam a az index olvasótábora előtt.
"Ha nem bánod egy közhely a végére:
Non est volentis,neque currentis,sed miserentis dei. "
-Ez biztosan egy poén, de nekem a latin nem a szakterületem. Lefordítanád magyarra?