kpl Creative Commons License 2003.05.09 0 0 214
a -hoz

Csak az érdemli meg a kopasztást aki fizet egy Euro Webmester 3.0-ért, viszont az ingyenes mozillával azért lehet sokmindent csinálni.

Én a számolós táblázatokon kívül mindent mozillában írok, és mentek mint html (először 16 bites netscape 4.04-gyel meg az utódaival, a mozillára való áttérést a justify felbukkanása indokolta). MS Office soha nem volt a gépemen!

Az olvasással nincs gond sehol, a cég fontosabb doksijainak egy méretes része - több száz oldalas kézikönyvek, technológiai utasítások, naplók, feljegyzések - ms-licence nélkül is elérhetők seccperc alatt bármilyen gépen (az otthoni linuxon is).

Ráadásul azt hiszem a netcápa és utódai nélkül most gőzöm se lenne a html-ről. Tök jó volt amikor megnéztem hogy a netscape generált kódját babrálva hogyan változik a html-lap képe :-) Úgyhogy szépen lassan azért ragadt valami. Nyilván a profik megtanulják a szakmát, közben megtanulják mi mire lesz jó, én viszont meg akartam valamit oldani és a netcápa-mozilla volt a legalkalmasabb rá adott áron. Nem is vagyok profi ;-)

Dehát a "webfejlesztés" és a "tanulás" az mégis más, és a mozilla sem "euro webmester 3.0" hanem mozilla 1.2.1. Minimum.

Előzmény: best sunday dress (204)