csinnnKA Creative Commons License 2003.05.09 0 0 153
JFEry!
Nevetni fox, de amikor bementem a fotóapparátért, épp egy olyan szitu volt, hogy cibálta kifelé... tényleg nagyon mókás. Viszont mire kiértem a géppel, már büszkén tartotta csőrében a zsákmányt. Pillanataim voltak, nem volt idő állítgatni, és nem mertem közelebb menni... de azért a lényeg látszik a fotón, ha nem is világbajnok kép! :-)
S igen, nyilván a laza talajt jobb szeretik, könnyebb vele/benne dolgozni! ;-)
Így vagyok én is a kertészkedésnél, előtte jól belocsolom.
Most már csak ott tartok, hogy ha nagyon összevissza-csipegeti nekem a kertet, nem fog-e elcsúfulni. Vagy annyira látványosan nem tudja "feltúrni"? (Egyelőre nem.)

Thor!
"Ne kelljen utálnom"... ez nagyon jó! :-DDD
Azon meg elgondolkodtam, amit mondtál, hogy már röptetnek is. (Na jó, bioszból megbuktam, mert amúgy egyből beugrott, hogy ilyenkor már túlvannak árkon-bokron, nem hogy költés.) Mert hogy amikor házaspárosan láttam őket, akkor az március elejefelé volt, az első melegebb tavaszi napokon... aztán utána mindjárt a húsvét utáni hét következett kertezésben, a kettő között adásszünet (sok külső 7végi program, némi hidegfront stb.), és nekem nagyon közelinek tűnt, hogy nemrég még kettecskén, most meg felváltva, "kajával megrakodva".

Előzmény: JFEry (152)