namam Creative Commons License 1999.04.20 0 0 8
Tenyleg mi lehet a "tokoles" oka? Az OKES, hogy az ujjaepites miatt nem akarnak mindent teljesen szetszedni, DE: a szarazfoldi erok elleni tamadas tenyleg mintha kicsit lassacska lenne. Szinten: az OK, hogy altalanos iskolakban vannak a hadianyagok, DE tanitasi szunet van. (Bocs ez durva volt igy, de tenyleg ez van) Ha meg polgari repulogepek ala van elrejtve az a q MIG annyira azert van haboru, hogy hadrafoghato, de polgari tulajdonban levo repulogepek is esetleg tamadas celjaiva vallhassanak. (meg alattuk a katonai gepek)

Harmadreszt: a Jugo hadsereget talan addig kellene megallitani, amig nem nagyon terjesztik ki a dolgot:
1, Montenegro vezetoi ellen elfogatoparancs van, a 2 jugo hadsereg elkezdte beasni magat es etnikailag tisztogatni a terseget. Magyarul a kiugras egyre ketsegesebb.

2, Bosznia es Albania es Macedonia elleni akciok (jocskan hatarsertesek ) utan ma Horvatorszagot is megtamadtak piciket. (Egyebkent lehet hogy nem a legjobb huzas a jugok reszerol a horvatokat heccelni, ok kevesbe lennenek humanusak mint a NATO.) (kit nem sertett meg a szomszedok kozul: MO, RO, BUL)

Milosevics "elgondolkodasarol": azt az allatot abszolult nem erdekli, hogy hany kiskatona hal meg, es hogy esetleg tonkre lesz verve a jugo hadsereg es hogy ehen hal a felorszag. Akik el kezdhetnenek gondolkodni azok a masodvonalbeli politikusok es katonai vezetok: a kerdees, ok mikor unjak meg az egeszet. Meg hat a nep esetleg.

Az az igazsag, hogy egyre idegesebb vagyok es egyre jobban utalom az egeszet, s egyre jobban szeretnem hogy vege legyen mar.

Ja mcnab!, az elejen meg szoltal hoza, mostanaban nem nagyon, mi tortent? Meg hol van andras? megint jo csendes (bar meg mindig jobb, mint ha ahogy o irta "visitana")