Kutyi Creative Commons License 1999.04.20 0 0 3
Hali!
Mintha én is hasonlóan "nyavalyogtam" volna a NATO "sikerein" majdnem három hete, mint Vajk, és akkor -stilusosan mondva- le lettem ugatva, hogy csak taktikáznak. Pedig az még mindig áll, amit írtam, csak rosszabb az eredmény(telenség).
Hát, taktikai bombázásból leszerepelt a NATO, hacsak nem a sikertelenség volt a taktika.
Nem tul humánus nézetem szerint, amig nem hall meg néhányszáz Jugó katona, szigorúan Koszovóban, adig még csak el sem gondolkodnak komolyan Miloék.
Mit kell egy hetet felkészíteni a helikoptereket? Eddig csak azt hallottam roluk, micsoda hatékony csodák, de egy hét felkészítéssel, teszemazt M.O.-t, már csak poszthumusz lehetne megvédeni...
Neki kéne erôteljesen állni a Koszovói "élô erô" támadásának, hogy legyen min kétségbe esni a szerb kiskatonának, meg vezetôinek. Ha minden percben attól kell tartaniuk, hogy az lehet az utolsó, és még a lehetôség sincs meg a bosszúra, mert a NATO repülôk nem elérhetôk, akkor tényleg romlik a morál. De ha továbra is így folytatja a NATO, akkor nem marad albán Koszovóban (élve, vagy szabadon, mert valamit most csinálnak velük a szerbek), és Montenegrót is bele ugraszthatják, bár egyenlôre nem valószinű.