Csbalázs Creative Commons License 2003.05.07 0 0 20455
Na erre kíváncsi lennék... Egyébként lenne két halk megjegyzésem: mikor és miért cserélték le az eredetileg kijelölt Oláh-Szelecz párost. A miért mondjuk van halváy sejtésem. Mondjuk nem mérvadó, de még a tegnapi NS is őket írta, bár reggel már tudtam, hogy nem ők fújnak. Félve is mentem Dújvárosba. Be is jött... A HM párosról csak annyit:AMI NEM MEGY, AZT NEM KELLENE ERŐLTETNI... Idén volt olyan meccsünk, amikor én tartottam vissza valakit, nehogy nekikugorjon. Már bánom...

4-en jöttünk Győrből, 2-en Szegedről és 1 valaki Budapestről. Be akartak tenni minket az egyik kapu mögé, jó 20 méterre a pályától, de aztán TOM2 elintézte, hogy oldlaról nézhessük a meccset. Így láttunk is valamit legalább! Például a légc(z)under4-et, ami szvsz a legszebb volt az eddigiek közül. Két kapufás. "Jól" választottunk egyébként szektort: pont sikerült ott letelepednünk, ahol egy roppant intelligens úriember, csak a csapatunk gyalázásával foglalkozott. Pl., amikor Orsinak aláfordult a bokája a következőket kiabálta: "remélem elszakadta a bokád, te hülye k...a!! De az az igazság, hogy ez szerencsére, ezúttal elszigetelt jelenség volt. Mivel azonban végig csend volt a csarnokban, ezért mindenki hallhatta a tirádákat...Csodálkoztam is, hogy a budapesti valaki nem ruházta meg, bár ahogy néztem nem sok kellett hozzá!

A csarnokról: ha megtelik biztos nagy hangulat lesz és anyagi szempontból biztos nagyon jó döntés volt átvinni oda a kupadöntőt. Viszont: iszonyatos a meleg és a fülledtség., ebben szvsz nem lehet jól játszani. Ez a műanyag borítás, amit letetettek csúszik, mint az istennyila, mi lesz, ha 4000 ember leheli be a termet? Orsinak is ezért fordult alá a bokája, vagy ezért ment ki Carmen térde Debrecenben is. Bevallom én kicsit féltem a játékosokat. Nagyon sérülés a veszélyes. Mi is alig kaptunk levegőt, akkor ők mit mondjanak?

Előzmény: suzan2002 (20451)