Polka Creative Commons License 2003.05.06 0 0 422
Szia!

Többen is alaposan félreértettétek a mondatot, kiszerint a fű halálos adagja az aranylövés. Ez AZT akarta jelenti, hogy a halott drogozó fűvel kezdi és a (heroin) aranylövésével fejezi be.
Odaírtam hogy "senki nem a heroinnal kezdi". Tehát az a gondolati csavart próbáltam megerősíteni, hogy a fűtől egyenbes út vezet a heroinig. Lehet hogy túl elvont voltam.

Valóban nem mindenki csinálja. De a halott drogosok MIND így csinálták.

Az hogy akaraterő meg kitartás az csak duma. Legföljebb a szerencsések mondják. Se az alkohol, se a cigi nem épül be úgy pl. az ingerületátvivő kémiai mechanizmusokba, hogy a természetes anyagot kiszorítják mert jobban kötnek a megfelelő szinapszishoz (Példa: Ilyen folyamat például a széngázmérgezés, amikor a CO egyszerűen kiszorítja az O2-t a vértestekben). A drogos beépülésnél ez a folyamat egy idő után már NEM fordítható vissza, hiába is hagyod el a kábszert. Én olvastam német speed tanulmányt és láttam abban szétrocsolt agyszövet metszetet.
Ha a cigit abbahagyod, meggyógyul a tüdőd, ha nem iszol többet, helyrejön a májad. A drogot egy ezeknél sokkal kevesebb szint után már nem lehet abbahagyni.

Polka

Előzmény: Big-B (420)