inkabb neki kene elnezesezni, hogy itten fröcsög.. ha mar a topikgazdat nem :), akkor jetet tiszteljuk.
egyebkent en az indolkasokat szoktam hianyolni ludmillanal. Az, hogy O megmondja a frankot mert annyira okos jobban ert es ert hozza, az szerintem (szerintem -- ez a varazsszo:) szubjektiv, mindenesetre nem donto ereju.
tippek: MIERT rossz a koreografia xy filmben: kérem a jelenetet és az indoklast. MIERT nagy szineszi kepesseg jettol a zavart buddhi monk, ha ezt nevezhetjuk "faarc"nak is, MIERT szar szinesz xy, milyen erzelmeket es mikor jatszik el rosszul. MIERT baj, ha elemeket lop egy film, amikor ez nem lopas, hanem felhasznalas (BASZKI, csak nem TE szemelyesen birtoklod a wire használat kopirajt jogait?! fu, mer akkor meggazdagodnal biza. Meg a vegen beülhetnel egy nyitott sportkocsiba is, hogy rajöjj, az és a fenekek közelebb állnak az összeuropai lelkivilághoz, mint a repülö sárkányok... :) És még valami: EUROPA kicsit nyugat fele van. Tessék közelebbröl megnézni és nem a balkán kellös közepén kinyilatkoztatni rola a tutit.
Bar mondjuk a born 2 die (gyk. c2g) szerintem csak azért siker, most, amikor megy, mert 5percenként reklámozzák a tévében. De már az is vmi.