Gyorgyi Creative Commons License 2003.05.01 0 0 262
Kedves Csibra!

A futár pedig akkor hozza ki, amikor a termékforgalmazónak jó.
Akkor neked is kiszallitjak? Es interneten keresztul rendeled meg? Ezert nem kell extrat fizetni?

De igen. Bár nem hiszem, hogy a GRoby szállít amerikába (vagy ahol élsz, ez még nem teljesen tiszta nekem) de amúgy igen
Mi koze a GRobynak az Amwayhez? Es mennyibe kerul ez a GRoby? Es mi koze a friss arukhoz az Amway-hez? Vagy most mar az Amway husokat, salatakat is forgalmaz?

Te már csak tudod, amikor nem is élsz itt Magyarországon, hogy minek örülnek itt... Hát persze.
Azt tudom, hogy a noveremhez a szomszed folyamatosan atjart lelopni a gyumolcsfakrol a gyumolcsot. Pedig a noverem altalaban otthon van, csak rovidebb idore megy el (1-2 ora).
Nem nagyon tudom elkepzelni, hogy Mo-n csak ugy ott lehet hagyni csomagot, ujsagot, stb. a lakas elott. (kertes hazrol ne is beszeljunk, mert a kapu elott tenyleg nem lehet otthagyni.) Persze, nem hibaztatom a Mo-on eloket, mert ez a fajta mentalitas (amit lehet, el kell lopni), a kommunizmus miatt alakult ki (amikor a legtobb ember amit csak tudott, ellopott), illetve a szegenyseg miatt. Hozzam is betortek annak idejen, es sajnos, szinte nincs is olyan Mo-i ismerosom, akihez meg nem tortek be. No mindegy, remelem, ez valtozik (de szerintem ehhez kell egy generaciovaltozas).

Előzmény: csibra (250)