Chuchundra Creative Commons License 2003.04.30 0 0 253
"Volt már olyan, aki erre azt mondta, hogy alacsony a szexuális kultúránk szintje. Lehet."

Ismerős. (Szomorkás mosolyt hogy kell szmájlizni?) Mi azok közé tartozunk, akik minden levélre válaszolnak, lettlégyen a válasz pozitív vagy negatív. Sokkal könnyebb lenne, eccerűen abbahagyni a levelezést, elhallgatni, így nem kapnánk rengeteg sértett, leb*szós levelet. ("Magadat minősíted, anyukám!" meg "Keresgéljetek akkor csak a dagadtak között tovább!" és etc.)

Mi régóta keresünk fiút, de a jelentkezők jórésze - sajnos - a sumákolós kategóriába tartozik. Nem ítélek el vagy meg senkit, de ez nekünk nem elfogadható - a magunk számára. Egy másik topikban már leírtam, ez is csak úgy működhet, ha teljes az őszinteség. Ez az alap - számunkra. Különben nem éreznénk biztonságban magunkat, és valszeg nem is élveznénk a közösen eltöltött órákat.

Sokan kérdezik, hogy ez miért jó - már a pár férfitagjának? A válasz erre eccerű: olyan dolgokat is szeretnék megadni a Szerelmemnek, amit fiziológiailag egyedül képtelen vagyok kivitelezni. :)

Persze nagyon fontos a kooperáció. Sajnos sokan nem értik a dolgot, nem arról van ugyanis szó, hogy a Kedvesem a promiszkuitásvágyát szeretné kiélni ilyen formában a (köznapian: más pasikkal akar dugni), hanem többes szexben szeretne központi helyet kapni. Így eleve kudarcra itélt minden olyan közeledés, ahol a fickó csak "egy jót akar kefélni", hiszen ha nem gondolja végig, hogy mennyire eltérő dologban kellene résztvennie, csak lebőgés lehet a következménye. Erre nekünk meg nincs energiánk (gyerekek, meló etc). Ha a pasi csak azért vesz részt az aktusban (ld. FFR), hogy megdugja a nőt (és nem azért, hogy az eddigiektől eltérő szexuális élménnyel gazdagodjék), asszem az egész inkább szánalomraméltó, mint izgalmas. Persze ez csak szvsz.

Mindig megkérdezem az ilyen pasiktól, hogy mit szólna akkor, ha az ő feleségét is...? Érdemes figyelni a szemeket. Mert a válasz persze az, hogy "hááát, biztos nagyon izgatónak találnám", de közben csöpögni kezd róluk a verejték, az agyukban meg ívfényként ragyog fel az "én nőmet én dugom!" örök igazsága. :))) Persze, ez csak vicc, (bár elég jól meg tudom állapítani, ha hazudik valaki - a munkámmal jár), igazából nem ítélkezem, nincs hozzá jogom, hisz nem ismerhetem a teljes történetet.

A kérdéskör eléggé összetett, és valszeg azok működnek "eredményesen" szexuálisan, akik túl tudnak lépni a..., hát igen, az elveiken, asszem. Persze kérdés, hogy érdemes-e?

Előzmény: melch (251)