sansalvador
2003.04.30
|
|
0 0
5545
|
Lopee!
Gratulálunk az új autóhoz, nagyon jó a 807-es, én is mentem már vele párszor.
Raider!
Kaptak ajándékot a 404-esek, ne félj. Én, mielőtt elindultunk az ebédhez, mindegyiknek külön megköszöntem, hogy eljöttek és mindegyiknek adtak ajándékot! Nagyon rendesek voltak, igazi Peugeot-os arcok.:-) Egyébként érdekes világszemlélet ez, ami közös bennünk és ezt talán ők tudják a legjobban, hiszen azok az autók korának mondhatni legjobbjai voltak. Az pedig, hogy nekünk, akik a későbbi Pugos nemzedék vagyunk és ugyanazt a világszemléletet valljuk, a legjobb példa arra, hogy a Peugeot-nak tökéletesen sikerült egy egyfajta és a márkára folyamatában jellemző (élet)érzést kialakítani.
Ami megdöbbentett, hogy szegényeknek semmit sem segít a hazai importőr, pedig ha valami igen fontos és elengedhetetlen lenne, akkor ez az. Ez számomra felfoghatatlan. A 100 milliós nagyságrendű költségvetésben ez olyannyira aprópénz lenne, ami nevetségesenk mondható, mégsincs.:-(
Sokszor elgondolkodom vajon ki is a márkaszeretőbb, márkahűbb egyén, vajon kinek is fontosabb, kinek jelent többet ez a márka? Ott volt az az veterános ember akinek kettő 404-ese volt, a 403-asát meg képes volt tréleren levontatni. Egy igazán fantasztikus ember. Egy igazi márkarajongó. Csak sajnos a kutyát nem érdekli, hogy ezek az emberek a Peugeot történelem legendás darabjait őrzik és (saját) anyagikat nem kímélve ápolják őket. |
|