bivisz Creative Commons License 2003.04.29 0 0 63
Újra, mert elsőre elszállt...

"te meg milyen nagy dolgokat tettel, es milyen nagyon szerenyen beszelsz ezekrol a tetteidrol"

Te felhoztad a rockzenét (hogy én túlléptem rajta, stb.) Az a zene nem arról szól, hogy otthon, vasalt ingben konszolidáltan ülök a vasárnapi ebédnél. Inkább az van a rockban, hogy "irány az utca". De ezt egy szobalázadónak hiába mondom. Te még azt is támadnád, aki melléd állna. Nem azt mondtam, hogy nagy dolgokat tettem. Azt mondtam, hogy több a tapasztalatom, és ez így is van. Azt mondtam, hogy TE nem szenvedsz, mások viszont (akiknek a hangja nem fog hozzád elérni soha) viszont igen.

"en sosem tettem ilyeneket mint te, csak nyafogok tudatlanul"

Hát, igen. Ezegyszer beletrafáltál. Ha egyszer is látnád milyen rossz másoknak, nem nyomatnád tele a világot a hasmenéseiddel, mert már lenne viszonyítási alapod.

Olyan vagy, mint Avi vagy IG: nem hozol konkrétumokat. Csakhogy ők (bár nem kedvelem őket) egy kicsivel jobbak mindenfajta témában. De alapvetően neked is csak az kell, mint nekik, hogy foglalkozzanak veled. Eddig én adtam neked ezt az örömet. Na, de innentől már többiekre hagyom. Hogy velük, velünk is úgy beszélj (azaz emberi hangon), mint pld. Don V-vel a Keresztény metál" topikban, vagy a műholdas-filmes haverjaiddal, az úgyse lesz soha.

Kellemes hosszúhétvégét az ide íróknak, hanyagoljátok a netet, kiránduljatok sokat, mert szép az idő.
hali
b.

Előzmény: Alsóbbrendű foslény (62)