Kedves Csibra!
Nem ertem, hogy a vevot miert kellene, hogy erdekelje, hogy a forgalmazonak penzt hoz az, ha o Amway fogkremet vasarol. Jobban gondolj bele, hogy milyen hulyeseget irtal ezzel.
Nekem a baking soda nagyon bevalt. CSak olyan fogkremet veszek, amiben az van. Az LS928-as nevu suroloanyag mitol lenne termeszetesebb, mint a baking soda? (egyebkent, a baking soda egyetlen funkcioja sokaig az volt, hogy sutottek vele).
Teljesen biztos vagyok benne, hogy az unokaimat nem az fogja megmenteni a szemetben valo fuldoklastol, hogy en Amway termekeket hasznalok.
Aki ennyire kornyezetbarat, az ne hasznaljon autot (szennyezi a levegot), buszt, ne hasznaljon sampont (nagyanyaink hamuval mostak a hajukat), rendeljen kannas tejet (a zacsko, doboz is a szemetre kerul), es meg sorolhatnam. Az lenne a legjobb, ha egy farmra koltoznel, ahol minden termeszetes, sajat magad termeszted a zoldseget-gyumolcsot, es ahol nem szemetelsz.
Es ha mar itt tartunk: a kornyezetbarat gondolatmenettel el lehet odaig jutni, hogy fogkremre egyaltalan nincs szukseg. Regen sem hasznaltak, megis megvoltak. Ha meg azt mondod, hogy azert, mert akkor mast ettek, akkor az a valaszom, hogy egyuk mi is azt, csak termeszetes eteleket (semmi cukor, edesitett udito, stb.) Az alma kivaloan tisztit.
Nem muszéj hypo-val fehéríteni. All Fabric Bleach :) oxigénnel fehérít. Jobban mint a hypo és nem teszi tönkre a ruha anyagot.
Bleach = hypo.
Oke, az All Fabric Bleach oxigennel feherit. A hypo tudtommal klorral. Az oxigen mennyivel jobb, mint a klor? Egyebkent, azert hasznalnak klort, mert ennek van feherito es fertetlenito hatasa. (uszomedencekbe is klort raknak) Probalj meg oxigennel fertotleniteni.
A mi mosogatószerünk (Dish Drops) eladási áron 2300 forint az 10 USD (beszerzési áron 1800=7.82USD) amerikában szintén 10 USD a dish drops ára. 1 liter több min 1 évig elég
Nekem kb. 10 dollar a mosogatoszer egy evben. Ha Amway-t hasznalok, akkor sporolok 2 dollar 20 centet egy evben, akkor, ha forgalmazo vagyok. Tenyleg megeri, meg a hulyenek is.