bivisz Creative Commons License 2003.04.29 0 0 59
Kedves Endi!

"bivisz, te nem tulleptel kafkan, hanem atleptel rajta"

Mivel olvasom, nem léptem át-egyszerűen nem ő határozza meg az életemet, és nyilván fiatalabb koromban sem azt láttam benne, amit te. Nyilván Kafka azért írta a műviet mert tudta, lesz egyvalaki épp Magyarországon, aki majd megérti őt, és akkor már nem volt hiába...hehehe...

"mert gyerekes vagy (legalabbis ha te mondhatod ezt ram, kafkara, a rockzenere, akkor en is mondhatom rad - bar en alsobbrendu vagyok)"

Na ezért nem érdemes veled beszélgetni. Mert bár nem vagy rossz fej, de nem tudsz elvonatkoztatni és dolgokat értelmezni. Csak a saját igazságodat akarod viszontlátni. Ez nem fúrum és nem vita.

Konrétan MIKOR mondtam, hogy gyerekes vagy? És azt, hogy alsóbbrendű vagy? He? HOL és MIKOR? Mindenki megérti első olvasatra amit leírtam, de te nem. Arra utaltam, hogy az ÉN gyerekkorom meddig tartott, hogy a depresziós korszakomnak vége, mert bár ma is hallgatok metált meg mindent amit akkor, de nem vagyok azon a szinten, mikor hosszúhajú, feketébe öltözött figura voltam. Hiába hogy te vagy az idősebb, azt hiszem neked ezeket nem sikerült magad mögött hagynod. Ehhez nekem és a fórumozóknak semmi köze. Segítséget nem fogadsz el, talán te így érzed jól magad, ha előbb provokálsz, erre megbántanak, így van okod keseregni, hogy milyen kegyetlen a világ.

Remélem rájössz egyszer arra, hogy az élet valóban szép. Akár a vallás által, akár magadtól, de remélem látni fogod milyen szép az élet és mennyire jó hozzánk az, aki mindezt adta nekünk.

"Písz"
b.

Előzmény: Alsóbbrendű foslény (58)