szahmet
2003.04.27
|
|
0 0
64
|
Szia Kicsitomi!
A dekkolást azért nem ilyen komolyan értettem! Az egész procedúra kb.1 óra amíg 1 repülőgépnyi utasnak bepecsételik a vízumot, csak aki itthonról viszi annak nem kell sorbanállni, hanem mehet egyenesen a csomagjaiért, csak fel kell mutatnia a vízumot és kész! Ha a Korfui majdnem lecsukásom érdekel /mert azt a tv-s dolgot nem tudom mire érted, gondolom erre/ az nem volt egyszerü.Nagyon röviden: Megnézte a tiszt az útlevelemet majd telefonált, kiállt két 2m-es drabális állat gépfegyverrel a hátammögé, majd hívtak valami fejest, és egy 20 perces nyaggatás után nagy nehezen visszaadták az okmányomat, és átmehettem az ellenőrzésen. De még az utolsó elektromos ajtónál is gépfegyveresek álltak és engem méregettek amíg fel nem sztálltam a buszra. Ha nem erre voltál kiváncsi bocsi, de nem teljesen vágom mire vagy kiváncsi. Ha az izgat, hogy esélyes-e ez a verzió Egyiptomban, akkor a válaszom az, hogy szerintem nem! Ők éhenhalnának ha nem lenne túristaforgalmuk, úgyhogy nem szórakoznak! Egy kikötés van: a táskában amit a repülőgépre visztek nem lehet semmilyen olyan eszköz amivel szúrni lehet!!! Még körömreszelő vagy kisolló sem! Egy laza mozdulattal kidobják a szemétbe!
Tehát a lényege, hogy itt váltsátok a vízumot az az egy, hogy több pénzetek maradjon! Szerintem ez elég ok!
Igen, voltunk Cairoban! Mire lennél kiváncsi? |
Előzmény: kicsitommy (63)
|
|