rogya gazdija Creative Commons License 2003.04.27 0 0 230
Miért lenne átverés?
- mert fizetik rendes idöben a megérdemelt bonuszt...
- mert kitünöek a termékek, és ha mégse úgy müködnének, mint ahogy reméltük, akkor gond nélkül visszafizetik a vételár 100%-át...

Ha elmész egy akármilyen másik boltba, veszel ott egy mosóport. Ha szétszedi a ruhádat és te visszamész reklamálni a boltba, akkor ki foglalkozik veled érdemlegesen? és mégha foglalkoznának is veled, visszafizetik a teljes vételárat?
Velem már megesett, hogy lejött a cipöm talpa stb, és még fel se ajánlották, h nesze, itt az ára, hanem vagy megjavították vagy levásárolhattam a régi árát... De ez egy cipö. Egy szappan árát sose fogják neked visszafizetni a boltban (föleg ha már a felét elhasználtad), mert hiába próbálkoztál vele, de a kezed mégse lett tiszta...

Ha elmész egy akármilyen más tusfürdö-gyárba, és mondod a fönöknek, hogy te ezt és ezt a tusfürdöt ajánlottad az ismerösödnek, gondolod h megfog érte dícsérni és az általad képzödött forgalomnövekedésböl részesülni fogsz? Ha meghallaná ezt az ötletet, jót röhögne rajtad.

Attól még, mert ti azt gondoljátok, hogy ez nem müködik, nem jelenti azt, hogy igazatok is van.
Rossz embert fogtatok ki, aki nem megfelelöen bánt veletek, ezért általánosítotok és úgy gondoljátok, hogy mind ilyenek vagyunk.
Valahol jó is ám, hogy vannak emberek, akik nem hisznek benne, mert ha mindenki megértené a lényegét, akkor néhány hét alatt telítödne a piac.
Szóval mi éppen nagyon örülünk annak a néhány embernek, aki lát benne fantáziát és szereti a kényelmes vásárlást és nem akar nyögdíjból tengödni, ha idö elött kirúgják az állásából, ami évek óta bizonytalan volt.

De ha már kritizáltok, akkor valami normális indokkal, mert én is tudok mondani sok mident, de csak odavágni, hogy nem müködik + átvertek, hát ezt a legegyszerübb.

Előzmény: Törölt nick (229)