Feribá04 Creative Commons License 2003.04.26 0 0 133
"Az, hogy sokkal kevesebb légiós játszott, az szerintem nem vált kárára a bajnokságnak, sőt!"

Inkább a válogatottnak! Éppen ezért jöttek nagy tehetségek és éppen ezért nem fognak később. Már most látszik mit jelentett a sok légiós megjelenése. Istin, Báderen és Benczén kívül nulla az utánpótlásunk.

"Ennyi amerikai nem volt, de, akik voltak azok tudtak (EDDY, BELL, POLLARD, NORRIS, ADDERLY, vagy később Parker, Davis)"

Ok! Ha kisarkítod, akkor én is ezt teszem: Worthy, Dowdy, Brewer. Ők abból az időből valók és mégsem tudtak felmutatni semmit holott Lee, Spiwey, Moseley, Toya jelenleg is a ligában játszanak és nem is akárhogy.

Pollard-ot és Norris-t szerintem nem itt kellene említeni, mert mielőtt a MAFC-hoz jöttek a csapat nagyon jó volt és miután elmentek ismét jó lett, csak pont akkor voltak nyolcadikak amikor a két amerikai ott volt (jó persze a bundabotrány :-)))). Szóval szerintem ez a példa nem igazán jó még akkor sem ha a két játékos egyébként valóban nagyon képzett volt. Sylvester a Maccabi-ban is megfordult, Bryan-t pedig két évvel a MAFC után Belgiumban választották Európa legjobb idegenlégiósának.

"Jurgilas és Smith miatt senki nem lesz kosárlabdaőrült Magyarországon"

Egyik játékos sem amerikai, bár Smith szerintem kiemelkedően jó játékos. Ha jövőre ittmarad (nem lesz olcsó) tuti hogy a liga egyik legjobbja lesz.

"A világ összes légiósa megfordult nálunk idén, röhej. A mostaniak közül Toya pl. klasszis, de Hainje, pláne Toroman már nem olyanok, akik miatt ott aludnék a csarnokban, hogy lássam őket edzeni. Gondolj Andrej Tyubinra! Vagy a fénykorában lévő Dzunicsra. Charles Edmonsonra! Más kaliberek."

De kik ellen? Megváltozott minden. Gondolod Hainje nem lett volna kiemelkedő a Körmend 89/90-es ezüstérmes csapatában (ez volt Bell legjobb éve véleményem szerint, bár a döntőben betlizett)?

"A Körmend a sikereit még a "régebbi korosztállyal", és max.(!!!) 2 légióssal érte el."

Ennyire telne az idő? :-))))

"Ti és a Kapos csináltatok szép meccseket, ti pl. "beállítottátok" a rekordunkat, de az Albacomp mit ért el?"

Az Albacomp idei eredménye szerintem figyelemreméltó. Nem sokon múllott nekik sem a négyes döntő.

"régebben Szolnokon játszott az AEK Athén"

Ellenük mi is és nem is fogom elfelejteni azt a síkítást a csarnokban, amikor Prelevic 5 mp-el a vége előtt 2 pontos ASE vezetésnél megemelte a triplát. Szerencsére kihagyta...

Na ennyi mára, jó bulizást a hétvégén! (nektek már lehet)

Előzmény: ChrisClay (130)