ChrisClay Creative Commons License 2003.04.25 0 0 128
Csáó!

Én is örülök, hogy írtál, szívesen vitatkozok is veled, bár "élőben" jobb szeretem, lesz is rá még lehetőségünk!

"...mert úgy vélem a Körmend lenne az akinek a hiányát a magyar élvonal leginkább megérezné."

Szerencsére ilyen veszély nem fenyeget most.
Körmend, ZTE és Olaj. E három csapat nélkül nincs NB1, a többiek pedig kezdenek felzárkózni, nálatok nagy előny, hogy van szurkolótáborotok, ezzel megelőzitek a többit.

Tudod, én nagyon sajnáltam a Zetét ma, és a szurkolóit is (na, nem a setét armadásokat, bár azok kint sem voltak), szívem szerint őket is továbbjuttattam volna.

"1. Az akkori magyar válogatott a közelébe sem ért a mostaninak (pedig ez is elég szar). Berkics és Zsebe valóban remek játékosok voltak magyar szinten Gulyás és Dávis viszont szintén nagyon jók európai szinten. Ez nagy különbség!"

Kicsit régi időkre mész vissza, én erre kapásból válaszolom, hogy Gellér Sanyihoz, Horváth Attilához képest meg Dávid és Gulyás vízhordó fiúk.

(Gondolom a Dávis-Dávid és nem Davis)

Én a Gulyás-féle korosztályt nagyszerűnek tartom, Zsebével, Bencze Tomival, Orosz Benővel, Sitkuval, Kálmánnal, Halmmal, Walke Karcsival és a többiekkel együtt. Ők egy generáció, ellenfelek voltak. Az utánuk következő korosztály Németh Csicsa és Simon Balázs (na, talán még Kámán Tomi). Én pl. Báder Marcit nem tartom nagyra, nem azért, mert budapesti(ielőtt erre valaki lecsapna), hanem, mert szerintem a saját posztjukon az előbb felsoroltak sokkal ügyesebbek.
Lényeg, ami a lényeg: Gulyásék már kifelé jönnek ebből. Hol van a fiatalok között egy új Gulyás Robi, Czigler Laci, Orosz Benő vagy Sitku ErnŐ (centerkék)? Még egy Góbi Henrik sincs köztük. Grebenár Peti vagy Bencze Zoli? Még semmit nem raktak le az asztalra.
De hol van Zsebe, hol van Bodogi, hol van Tóth Attila, Walke Karcsi, Halm Roli stb?

Pedig akkor tényleg csak 4 csapat (Körmend-Olaj-Honvéd-ZTE) volt!

Előzmény: Feribá04 (125)