316e21 Creative Commons License 2003.04.25 0 0 260
ugyan nem állítottam ,de így van:), ha gondolod szívesen segítek, keress meg (konkrétumokkal, mélben, vagy időpont egyeztetést követően személyesen).
bár az előbbieket fejből írtam, de a kedvedért megnézetm az otp honlapját:

Új lakás
Mintha csak az Ön családjának építették volna a tegnap látott házat? Esetleg egy modern lakóparkban szeretne lakást vásárolni?

Az értékesítés céljára épített új lakások megvásárlásához a kiegészítő kamattámogatás mellett nyújtott Forrás hitelt ajánljuk Önnek, mert:

a kiegészítő kamattámogatás révén Önnek mindössze 2,5%- os kamatot kell fizetnie,

a hitelt akár 35 évre is felveheti,

a megvásárolandó ingatlan értékének 70%-át,NEM a hitelbiztosítéki értékének! egyéb ingatlan fedezetként történő felajánlása mellett pedig akár 100%-át is igényelheti hitelként,

a személyi jövedelemadó kedvezmény révén, kamatterheinek akár 40%-át leírhatja az adójából,

megfelelő értékű ingatlanfedezet esetén elegendő a rendszeres, mindenkori minimálbért elérő jövedelem meglétének igazolása.

nna. ez kivételes többé kevésbé hihető is. a 70% is nyugodtan elfogadható, ha és amennyiben az értékbecslő véleménye közel áll az adásvételiben megjelölt árhoz. a kkt hitelek esetében nyugodtan elfelejtkezhetsz a hb értékről, ezeknél nincs jelentősége.

Több embert ismerek, aki bepróbálkozott 30 %-al és azután szívhatott a maradék önerő előteremtésével.(Nem egy bankról van szó) konkrét adatok hiányában erre nem tudok mit mondani, de kicsit hitetlenkedem.

hitelvonalat nem szívesen hívok, mert elég meglepő dolgokat tuddnak monadni, olyanokat amik esetleg köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. bankban pedig sajnos (szerencsére?) elég sokat voltam.

üdv,
316e21
bocs a hoszzúságért

Előzmény: moverlander (255)