lack-plastic Creative Commons License 2003.04.24 0 0 619
Gummiboy!
Szerintem azért ne szégyelld, hogy magyar vagy; tegye ezt az, aki tájékozatlanul véleményt nyilvánít valamiről ország-világ előtt! A fetisizmussal szembeni előítélet sem azért van hazánkban, mert magyarok vagyunk, hanem azért, mert 40 évig kötelezően viharkabátba, nájlon otthonkába, meg senior melegítőbe kellett öltöznie ennek a nagymultú népnek, amelyhez tartozunk; az önkifejezés szabadságát nem tűrték. Majd lassan, de biztosan biztos fog javulni a helyzet. Én különben büszke vagyok rá, hogy olyan magyar emberek is vannak, mint te,meg lakk-fetis, stb, akik ilyen jó oldalakat állítottak össze a világhálón.
Egyébként én nem látom olyan katasztrofálisnak azt a cikket, amilyennek a legtöbben írtátok, mivel -- mint már említettem -- az is haladás, hogy egyáltalán írnak rólunk! Lehet, hogy ha valaki (magányos farkas fetisiszta sorstársunk) az interneten keresgél, pont ebből a cikkből értesül arról, hogy nincs egyedül, és elkezd tovább kutatni.

Az ilyen editkéknek pedig semmi köze az uniós jövőhöz -- szerintem. Igaz, hogy én sok egyéb ok miatt nem vagyok uniópárti, de lakk-latex-pvc szempontból biztos, hogy jobb lesz a helyzet, mint most. Az Unio ugyanis a belső piac szélesítése miatt bővít elsősorban, és ez alól a fétisruházat-kereskedelem sem lehet kivétel.

Bocs Gummiboy, hogy vitába szállok veled, de hát ez az én véleményem.
Üdv.: L-P

Előzmény: Gummiboy (617)