Myself Creative Commons License 2003.04.23 0 0 3
Nézd Apache-nak ez már a negyedik lakhelye. Született a családunkban. Eladták Budapestre kb. 3 hónaposan, ott élt 9 hónapos koráig. Nem fizettek, kisebb rendôri intézkedéssel elhoztuk (a rendôrök látókörön kívül vártak, mert az unokanôvéremet megfenyegették akiknél a kutya volt). Én azonnal megvettem, és feljavítottam (nem volt csontja és emésztése, mert nem adtak neki rendesen enni). Pár év után kikerült édesapámhoz Zámolyra. Kb. egy év után vettük meg Lady-t, aki valóban meglehetôsen félôs, de ha nagyon kedvesen bánnak vele, akkor gyorsan megszokik. Sôt, erôszakos is tud lenni. :-) Például ha villámlik és be akar menni, mert fél kint. Na akkor tud tolakodni. :-) Apache-nál nem félek a megszokástól, inkább attól, hogy fiú a lelkem, tehát egy másik fiú kuttyal ott a nagy verekedések lehetôsége. Apache elvan ha labda van. :-) Ladynek sem lehet nagy a lelki törés, ha Apache vele marad.

A másik "veszélyes" pont, az a Lady, meg az Apache, mint "házaspár". Azaz ha Lady tüselni kezd, akkor megint ott a nem kis harc lehetôsége, hiszen Apache nincs szokva a konkurrenciához... illetve a szomszéd kutyákat mérettôl függetlenül úgy elhajtja, hogy csak nézek.

A kölyökre van érdeklôdô, lehet hogy vasárnap elviszik. A szülôknél nem tudom mi a helyzet. Úgy értem csak azt lehetne tenni, hogy megnézni, hogy hogyan tűrik egymást. A Sharon nevezetű leányzó kutya okán tudom, hogy a "morózus-vénasszonytól" is lehet félnivalónk, mert "leánykutyák" sem szokták nagyon csípni a konkurrenciát. :-(

Talán ha gondolod kérdezd meg az angol szetteres barátaidat is. Tudom, "magam ellen beszélek", de ha neked van egy "pár", meg melléjük tesszünk egy másik párt, akiknek soha nem kellett "egyezkedni"/együttélni, akkor abból baromi nagy verekedések lehetnek. :-( Na, szóval ha még meg is beszélitek meg rá is szánjátok magatokat, akkor is kell szerintem valami próbaidô... csak nem tudom mennyi. Annyira nem vagyok szakértô. :-(

Sok volt részemrôl a duma, de remélem érthetô volt. Nem lebeszélni akarlak, csak nem akarom figyelmen kívül hagyni a tényeket ill. a problémalehetôségeket.

Írj, hogy mizujs, jutottál-e valamire. Lécci írj a wolof@freemail.hu címre, mert az Index itt nem mindig látható (néha halálosan lassú meg le se jön napokig).

Előzmény: nextdoor (2)