Hmm, ismerős a helyzet, igaz, ennyire nem volt nálam durva a rutin.
Énnemrég csináltam az M (segédmotor) vizsgát, és két Szimóval nyomtuk a dolgot. Aztán a vizsga előtt megdöglött az a Szimó, amivel én gyakoroltam - hihetetlenül csúszott a kuplung, be se lehetett rugni. Ugyhogy a másikkal mentem, és majdnem meghúztak, mert azon valami irdatlan szar gyujtáskapcsoló volt, és alig bírtam bekapcsolni a világítást. Én sem értem, hogy hogyan, de kb. 3 percig szenvedtem, mire bekapcsoltam a lámpát... Aztán furcsa volt a gép, de végigmentem a pályán jól.
A forgalom se volt kutya, egyik kereszteződés kellős közepén ledöglik a gép. Berugom, ok, megyek tovább. Következő kereszteződés kellős közepe: ugyanaz. Rugom, semmi. Megint rugom, semmi. Harmadik rugásra beindult. Mikor harmadjára állt le, tudtam, hogy vmi gáz van, és kigurultam egy parkolóhelyre (közbe másik srác ment elől, ő meg ment tovább :)) és már nem akart bindulni. Toltam, rugtam, szenvedtem egy csomót semmi. Erre oktató jön, megnézi a gépet, hát lecsúszott a gyertyapipa!!! Ilyen az emberrel életében talán egyszer, ha előfordul, és az pont a forgalom vizsgáján??! :) Na de aztán ezis sikerült. A max. 10 hibapőontból csak 5öt csináltam, ebből az egyik hibapont oka: lefullasztja a motort. Anyád mondom, de mindegy, átmentem, nem megyok oda a biztoskához, hogy nem én tehettem róla, meg rendes volt, vizsga elött segített lámpát szerelni, mert az még vizsga elött halt meg. :)
Szóval klasszak ezek a vizsgák. Gyakorlás közben egyszer sem állt meg a gép, mindig frankón ment,csak ugylátszik, s vizsgákat nemkomálja...