bandika Creative Commons License 1999.04.19 0 0 701
Jol latom, elso lennek a Talalka ota?

(Akit nem erdekel a Talalkozo, az nyugodtan tovabblapozhat, mer en itt most kicsit OFFosan a Talalkozorol szolnek par szot....)

Akit a tisztelt klubtagok kozul erdekel, annak meg elmondom, hogy en marhajol ereztem magam, annak ellenere, hogy azon 4 balek kozott voltam, aki a Krisztinaban kezdte az estet... (bovebbet a Talalkozos topicban, nem akarok teljesen OFFba menni atal). Bolinek itt is kosz a fuvart, igy valoszinuleg elobb hazaertem mint o, de az erkolcsi gyozelem vitathatatlanul az ove....
Ami a klubot illeti, en Bolikukac topicapukan kivul az itt megfordulok kozul zizivel, Fidusszal, kaviattal talalkoztam (de az elfogyasztott alkohol miatt megesik, hogy valakit kihagytam, bocs), nagy elmeny volt megismerni titeket.

Ami a musicot illeti, az erdekesen semmierdemitnemvalaszolo egerkezelo (asszem valami trasher75, vagy ki) lecserelese CooCooFooZoo-ra hozott nemi eredmenyt, minekutana dufta hejett szolott valami zene is...

Ezennel akkor - emlekezve az alkoholmamor koden at Bolikukac felvetesere - megragadnam az alkalmat, hogy kezdemenyezzem a KonzervKlub szakmai talalkozojat (mar ugyis frakcioznak a teasok, meg a politikasok, remelem nem bontom meg a Tasztal egyseget...), javallatokat varok holmikor ugyben akar ide, akar - ha gondoljatok - indiccsatok nekije uj topikot...