Calliope Creative Commons License 1999.04.19 0 0 14
Jaj, de jó, egy babázós topic! :)))

Sajna a bababoltokhoz én sem értek, öcsikém is 8 éves immáron, de a popsikenőcs szaga még az orromban van. Saját porontyot egyelőre még nem nagyon tudnék hová vállalni... De azért érdeklődve figyelem a fejleményeket.
Ja, és szerintem se aggódj, a további ruhákat bőven ráérsz majd később megvenni... (Úgyse tudod, hogy fiú lesz-é, vagy lány... Netalán ikrek, mert akkor mindenből több kell... :))))

Nálunk a családban/barátok közt körbejár egy mózeskosár, teli ruhákkal. Még olyan darabok is vannak benne, amiket a most 28 éves unokabátyám hordott anno. Legalább 10 gyereket kiszolgált már az a mózeskosár, a ruhakollekció meg lassan cserélődik.
Lehettem vagy 18 éves, amikor egyszer eszembe jutott, hogy hol is lehet? Éppen utaztunk a városban, összcsaládilag. Apám vezet. Mire én felteszem a kérdést, hogy szerintük hol lehet az a mózeskosár.
Apám lesápad, szinte ugrik egyet a kocsi.
- Miért, SZÜKSÉGED VAN RÁ?!
:-DDDDD
(A mamám azért még hátulról hozzászólt, hogy ő is pont erre gondolt. Persze megnyugtattam őket, hogy terveim szerint még sokáig nem lesz szükségem arra a mózeskosárra.)