HA-SLN Creative Commons License 2003.04.19 0 0 141
Sziasztok!

AUA!:-) A probléma tényleg elég nagy!
Mikor beletörődtem, hogy ismét vettem egy gagyi készüléket (MV500i) próbáltam nézni én is pótaksit. Holnapután Húsvétkor kirándulást szervezünk, és az 1 órás felvételi idő nem tűnik teljesen elégnek.
Nagy ötlet: A riasztónak van jó kis aksia, azt kiszedem, és a szivergyujtós adapterrel fogom üzemeltetni a készüléket. ez a megoldás, tökéletes egyébként a világítástechnika megoldására is, ráadásul vannak halogén izzók, amik nem is igényelnek átalakítást.
Na irány tartozékot szivargyujtóról átalakítót keresni. Haverral úgy saccoltuk max 10 ezer, de reméljük olcsóbb. Épp csak nem durrant szét a fejem, mikor megláttam, hogy 55 ezerbe kerül a kis kábeldarabka, hogy csessze meg a canon!
Na mégis aksi? De az megint horror...:-(
Megoldás lehet a Hama erre a kérdésre. Utolsó pillanat, azaz kellene egy Hama bolt, hogy adjon felvilágosítást. Szivargyujtós átalakítót kerevén találtunk egy aksiról 220V-ra átalakítót..:-) ez király találtuk ki, mivel akkor a gyári adapterrel megússzuk a dolgot, ami biztosan nem teszi tönkre a kamerát. A kameratáskában el is fér az aksi, az adapter, és a kamera töltője.
elkezdem hívni a Hama partnereit, aminek listájára itt a neten bukkantam, és kiderül, hogy seholn nem adnak felvilágosítást a készletről, mondván be kell menni!:-( Csesszél meg utazzak 50 kilómétert, hogy megtudjam mennyi lét hagytam otthon, és hogy van e nekik ebből a készülékből?:-(

Dühöngésem közepette találtam Hama álltal gyártott utánygárott akksikat is, talán mégis ez a megoldás. De ha mégis összejönne az átalakítósdi király lenne, mivel a világítás miatt amúgy is cipelnem kell a riasztónk akksiját!:-)

Laci

Előzmény: aua (134)