Angiszeged Creative Commons License 2003.04.13 0 0 264
A tehéntejjel valóban csínnyán kell bánni. az 1 l-t hol hallottátok, mert az durva. Hiszen a tehéntej allergiát, asztmát válthat ki. Ha kis mennyiségben (max fél l) fogyasztod nem gáz, de meg kell állni, sokat nem szabad. Meg tojást sem.
Az aven lefagyasztózacskónak van egy alapszettje, amiben van 4 talp(hogy a hűtőbe állítva be lehessen rakni) és 20 zacsi. Ez is annyiba kerül, mint a 40 zacskó, amit az alapszett után elég megvenni, hiszen a talp már megvan. Ezt a zacsit síma befőttesgumival le lehet zárni. Én sem értem, miért ne kellene minél többet fejni, hiszen, ha a hűtőben már durva mennyiség van, akkor -akár jó pénzért- el lehet adni, és segíthettek valakinek. Én lassan kezdek vevőt keresni,mert anyósom mélyhűtőládájába más már nem is nagyon van :)))

Ez a helyzet mindenkinek nagyon nehéz. Hatalma szüksége van rád! Próbáld meggyőzni arról, hogy muszály erősnek lennie, össze kell szednie magát, mert a kis családjának nagy szüksége van rá!!! Nem beszélve arról, hogy ha szorong, akkor a tej is elapadhat. Ha nagyon rosszul van,- beszéljétek meg Gergő orvosaival- esetleg vehet be egy szeduxent, vagy xanaxot, engem ezzel tukmálnak a klinikán állandóan, de eddig még nem vettem be.
Azt mondják, átmegy egy kis mennyiségben a tejbe, de az nem számít.
Halli

Előzmény: gfarago (251)