libebols Creative Commons License 1999.04.17 0 0 49
T. feledekeny sztrovacsek!

Azért van, amiben egyetértünk. Valóban többet kellett volna bevinni, hogy elmenjen a kedvük az őszi meccsen hasonlót csinálni. Mert amíg azt tapasztalják, hogy a "hülye bunkó rendőr" (ahogy más topicban hívták őket) nem mer intézkedni, nem lesz változás. De egy év alatt két hatóság elleni erőszak: valószínűleg nem lenne esélye egy ideig megismételni.
Kevés volt a rendőr: valóban. Nem ismerem a törvényt, de azért csak előírhatta volna az FTC-nek (mint rendezőnek), hogy hány rendőr kell a meccs lebonyolításához. Ahogy Újpesten is hoztak korlátozó intézkedéseket. Ha megvan a létszám, akkor a költségeket a rendezőre lehet hárítani. Ha nem vállalja -> zártkapus meccs.
A szervezésről egyébként: már leírtam, Debrecenben legalább a meccs végi kiengedés jól meg van csinálva. Nem kell hozzá nagy ész. Pesten is akad tán egy értelmes rendőr? Vagy szerinted annyira rossz a helyzet?
A ToJo bizottságával én egyetértek: csak attól tartok, hogy a végén mindenért a rendőrök lesznek a hibásak - mint '94-ben. A "szurkolók" szóba sem kerülnek. Csak mint áldozatok.

Előzmény: feledekeny sztrovacsek (47)