hócipő Creative Commons License 1999.04.17 0 0 38
Nem Tudom kedves speaker jártál-é már valahol a Fradival vidéki meccsen, vagy csak a székesfővárosi eseményeket követed figyelemmel, s azt is csak a MEH-ból?

Zum Beispiel:
Nem tudom láttad-é a szétvert Heliosz büfét az M-3 mellett, amit a kedves fradisták csak úgy szórakozásból vertek szét még a meccsre menetel közben ?

Láttad-é hogy mi van pl. Miskolcon egy fradi különítmény megérkezésekor ? (Nem véletlenül használtam a különítmény szót !! ) Mit hagynak maguk után a szurkolóknak álcázott vadbarmok a villamoson, a vonaton na meg a stadionban ??

Ha egyszer meglátnád, akkor nem írtad volna le amit leírtál !! Inkább oszlatás ilyenkor mégha azt Kuncze csinálja akkor is.

De ha Neked a polgár szóba azok a kedves aranyos művelt fradisták is beletartoznak,( aki a táblát dobálta ) akkor már régen rossz !!

A bűnüldözés meg nem a tanárok spicliként való felhasználását, meg nem a tervezett, a 18 éven aluliak cigarettázását büntetni szándékozó törvények hozatalát jelenti.

Majd akkor beszélj bűnüldözésről, ha Pintér bácsiék nem a szerencsétlen tyúktolvajokat kapdossák el, meg nem a diákok számítógépeiben turkálnak játékok után, hanem megtalálják a lövöldözőket, meg a robbantókat.

Egyebekben ideje lenne a TV-ben már számtalanszor látott barmokat hosszabb időre kikapcsolni a forgalomból, legyen az fradista, UTÉ-s, vagy akármi. Még hogy T.J. és Lányi milyen jól meg tud velük egyezni !! Fogadok akárkivel, hogy a következő meccsen is ott lesznek, még azok is akiket most letartóztattak !!

Bezzeg akinél egy füves cigarettát találnak, az 1-2 évig ülhet !! Qrvára arányos...

Előzmény: speaker (0)