csoro Creative Commons License 1999.04.17 0 0 166
kedves mindenki

ha valaki már elmondta, akkor bocs, nem olvastam végig a topicot
Antall József pontosan azt a hibát követte el, hogy kifúrta az MDF-ből (liberális kívánság szerint) a nép-nemzeti vonalat. Csurka kifúrása látványosan a nagy dolgozata után kezdődött meg, amiben, ugye, megírta: nem abban az irányban mennek a dolgok, amelyet ők annak idelyén deklaráltak. Lakiteleki alapítók megjegyzik, hogy Antall felfutása az MDF-en belül hihetetlenül gyors volt, s nem feltétlenül a többség akaratából. Bizonyosan akadt volna olyan ember, aki
- nem teszi lapátra a lakitelkiek nemezeti-népi ágát,
- nem köt paktumot a liberálisokkal (rózsadombi paktum), amiben lemond a médiákról (ugye eméexünk a taxisblokádra?), és egyéb fontos pozíciókról, ez politikai öngyilkosság volt
- ezzelkapcsolatban nem hazudik a saját választmányának, amely egész egyszerűen megkérdezte, volt e paktum. Csak másodszorra válaszolt igennel: "tetszettek volna forradalmat csinalni!"
Csurka által forgatandó film (a kárpótlásról) szdsz-es parancsra lett leállíttatva, amellyel két legyet ütöttek egy csapásra (az emberek tájékozatlanok maradnak kárpótlás ügyben, Csurkát is meg lehet egy életre bélyegezni 28 millió elsikkasztásával - erről ő bíróság előtt számlákkal tételesen elszámolt, vádlóit elmarasztalta a bíróság.) A megbélyegzés sikerült. (Szabó Lukács féle vádaskodásnak ugyanígy semmi alapja nincsen. Szabó Lukács vállalkozónak igen rossz híre van Debrecenben, milliós adósságai voltak - nyílván azóta tudta őket rendezni), a miépen belül is rengeteget ártott - pénzügyekben is).
A Csurkás kitérőért bocs. Őt el kellett távolítani, az utcára kellett szorítani, mert ez volt felülről a parancs. Hogy mivel törték meg, vették rá ezekre, senki sem tudja. Valószínüleg ez az ő titka is marad örökre.
Béke poraira.
csoro