waxxablaze Creative Commons License 2003.04.11 0 0 40
Uránusz (28)

"Persze előfordult már az is, hogy semmit nem találtam az újságban mint érdekes néznivalót, így inkább OLVASTAM.... "

hazudnék ha azt mondanám, hogy nincs bennem önös érdek amikor ezt a témát feszegetjük.Nálam(-unk)nincs kábel, csak az rtl, és az m1 fogható.(gondolhatod)csak este 19.00 körül üzemelem be a tévét...amikor a gyerek elaludt.szóval kb 23.00ig bírom, hacsak hamarabb meg nem térek az ágyba---a párommal---kedvenc Krúdy könyvemmel. ebben a műsoridőben semmi értékelhető nincs, TVügyvéd-kékfény-önök kérték-névshor (akad 1-2 film ami jó)stb.videóm nincs hogy az éjfélkor kezdődő esetleg érdekes műsorokat felvegyem.

Droli (29)
A Théma a legjobb volt, az estében az a kiscsávó tragikus--arrogáns, és buta igazi médiafej
sport-csak foci van
ugyanakkor BIZTOS vagyok benne, hogy a tévének olyan archivuma van, hogy évekig mazsolázhatnának olyan filmeket ami után nincs már jogdíj pl.
a Főtér az stabilan jó-és volt mindig.

wienerblut (30)
ugye :-)))
egyébként a relkámokról...volt egyszer egy riport ahol a jól kereső,diplomás,fiatal,gyerekes, kutyás nyilatkozó (aki minden gyártó, forgalmazó, multi álma-kedvenc célcsoportja)azt mondja--azért hallgatja a tilos rádiót (most ne menjünk bele a tilos-ba politikailag stb.) mert az nem akar tőle semmit-nem akar neki az agyábarágni semmit.
vagyis
a cécsoport elkerüli a ker-rádiókat pl. tehát ha jobb a műsok-jobb célcsoport nézi akkor kevesebb reklámmal nagyobb hatást elérhetsz (vagytévedek??)=kevesebb reklám-több bevétel

a filmeseket nem zavarja hogy doboznak gyártanak???miért nem halljuk a tiltakozást? a pénzért tudnak kaparni---ezért miért nem?

bad100 (33)
:DDDD

Devil Inside (39)
nagy a slepp mindelhol az bizony igaz, és a tévé mint fejőstehén, úgy működik.