Sundowner:
> No azért lehet, hogy nem vesznek kesztyűt meg nem állnak le verekedni de azért az is nagy
> szó, hogy csinálják nem? Mondjuk előbb útobb át kell lépniük a párnázáson. Vagy lehet, hogy
> nem is fognak?
Szvsz amíg nem _akarnak_, addig nem is fognak. A fizikai része csak egy tényező.
Volt már dolgom olyan thai-boxos lánnyal, akinél én kerestem a kifogást, hogy miért is ne kelljen keményen nyomjuk... (Részint azért, mert én már alig álltam a lábamon, meg jó pár év után is nehezen állok fel lányok ellen.)
De a lényeg: a szemén láttad, hogy izomból és teljes akarattal csinálja a témát - meg se mertem kérdezni tőle, mi vitte le egy Thai edzésre... :|
.
> Varshinak igaza van szerintem is, csak engem másképp dobnak fel a csajok.
> Nem KM-es szempontból. ehe. ;)
Az csak a hab a tortán! ;-)))
De szvsz ha komolytalanok, és nem veszik ki a részüket az edzésből, akkor csak zavarnak. Engem legalábbis.
.
> És hidd el, hogy amíg nem érzik belülről a késztetést, addig nem is fognak küzdeni
> bármennyire is szépen magyarázod nekik.
Stimmt.
-
Mud Rider:
> Én komolyan gondolkozom, hogy beszélni kellene a leányokkal, hogy mi is az elképzelésük,
> miért járnak le.
Ööö, ez nem alapvető, hogy időnként leülünk, és elbeszélgetünk egymással, hogy "te mit is vársz ettől az egésztől??"
.
> Szia Varshi,
> ismerünk Téged?
Nem tartom valószínűnek. :)
Minden jót;
Varshi