speedygonzi
2003.04.06
|
|
0 0
1055
|
Sziasztok MZsek!
Jó látni hogy van élet ezen a topicon. Nekem most perpill csak egyetlen hozzáfüzni valóm van, egész pontosan csak azt érinti aki mostanság szeretne venni ETZ 125 öt. Sajnos kevés idöm van rá, nincs idöm foglalkozni vele, sajnálom, hogy csak ott áll szegény a garázsban és senki nem lovagolja meg ugy igazán. amig nem voltam egyetemista, minden nap használtam, pucoltam, szöszmötöltem vele minden kis aprósággal, ami csak eszembe jutott, de valahogy kinöttem. Arra amire most nekem kelle egy motor (inkáb nagy távolságok megtétele minél leggyorsabban), sajnos tul kicsi ez a moci. amig csak a városban kellett motorozni addig jó volt, mert a 150es hengerrel erös mint egy mittudoménmi, de sajnálnám a motort, ha majdnem 100 kilométert kéne megtenni tartósan 100 km/h körüli tempóban. a motorostalálkozókra tökéletes volt, mert oda nem siet az meber kényelmes tempóban levitt bárhova, de hát sajnos most a tanulás az elsö. Szóval egy szó mint száz, akit érdekel egy igényes 150-es ETZ 125ös papirokkal, és nem sajnál rá 90,000 ft körüli összeget, akkor jelezzen vissza.
motoros üdvözlettel: Speedy |
|