zotya62 Creative Commons License 2003.04.05 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Olvasom a fórumok, cikkek sokaságát az internetről vezetékes telefonról.
Ihm, Kovács Kálmán szerint, mint egy tegnaoelőtti fórumon elmondta, megdöbbentő a statisztika.
Az utóbbi években nött a mobilelőfizetések száma, mert ott igazi piaci verseny van, csökkent a vezetékes telefonok száma.Az internet terén pedig ugye köztudott, hogy az EU tagországok is versenyhátrányban vannak az USÁ-val Kanadával, Japánnal szemben, nos mi Nyugat-Európához is képest 10 százalék alatt vagyunk.Mindezt egy év altt kellene behozni, illetve 2010-ig, folyamatosan.
Ugyanakkor a Deutsche Telecom rekord veszteséget halmozott fel a múlt év végén, szemben a mi jó öreg "Matávunk" nyereségével.A támogatási alap, amit most az IHM kidolgozottérzésem szerint kevés a minőségi és olcsóbb szolgáltatásokra. Igazi versenytárs pedig ezen a oiacon még nem jelentkezett, mert a UPC lenne ez, de róluk meg köztudott, hogy csődvédelmet kértek.

Valahol a kartelltörvényt, vagy versenytörvényt kellen megnézni, értelmezni, esetleg a mai kor követelményeinek megfelelően átdolgozni.

Véleményem tehát az, hogy itt nemhogy egy év, de az a hat év is kevés lesz a lépéshátrány csökkentésére az IT vonalon.Az európai informatikai főbiztos szerint mindez pedig a belépésünkkor visszahúzó erő is lehet az EU országok számára.

Akkor most ez egy ördögi kör?

Zotya