vélemény Creative Commons License 2003.04.05 0 0 75
Megnéztem a germanwings honlapján az árakat, próbaképp Köln-Berlin viszonylatban. Egy útra jövő hétre 70 Euro, április végére 100, októberre reggel és este 50, dél körül 30.Nagyon változatos. A főoldalon úgy szerepelnek az árak, hogy "ab 19.90" Az "ab" a -tól.Ezek az árak nem tartalmaznak adót, angol utazási fórumok szerint az adó a jegy ár többszörösét is kiteheti.
A kaja a normál gépeken is ehetetlen,szerintem ételt is és újságot is csak azért adnak, hogy az utas figyelmét eltereljék arról, hogy mi lenne ha...
Herihegy nagyon szerncsés megoldás, de másutt elég messze vannak az olcsó légitársaságok repterei a városoktól,a közlekedés hosszú időbe telik, fárasztó és arányosan drága. A Frankfurt helyett használt Hahn közel 100 km Frankfurttól.
Csomag 15kg, kézi csomag 1db és max 7 kg, szigorúan mérik, túlsúly 6 Euro/kg.Elveszett csomagot nem szállítanak ki lakásra, ki kell menni érte a reptérre.
Nem vállalnak semmilyen felelősséget, ha az ő hibájukból lekésed a csatlakozást, akkor teljes áron kell megvenni az új jegyet, az eredeti ár sokszorosáért. Olvastam egy horror storyt egy írtől, aki Dublinba akart visszautazni Rómából a Ryan Airrel, sztrájk volt az olaszoknal, a drága légitársaságok elintézték az utasaiknak a hazautat. a ryannek nem volt ott képviselője, semmilyen ismert telefon számon nem lehetett elérni őket. Egyéb járatokon nekik már nem volt hely. Méregdrága, hosszú vonatúton kellett hazamenniük.
Ha tényleg nincs probléma, akkor sokat lehet nyerni, de ha van akkor sokat lehet veszteni.