AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.04.04 0 0 215
Üdv mindenkinek!
No volt a lányom a Kósa dokinál! Épp az imént telefonált. Az megnézte a leleteit, aztán megnézte ultrahanggal, és azt mondta, hogy a dolog egyáltalán nem olyan komoly, mint amilyennek hitte, az UH-n az egyik petefészke pl. teljesen tiszta volt akkor, a másikon is csak elenyésző ciszta volt, summa summárum abba kell hagynia a gólyahessentőt, és ha az első normális ünnepe megjön, annak a 3. napján kell bemenni hozzá, és akkor csinál hormonvizsgálatokat.

De én még mindig teljesen le vagyok döbbenve atól, hogy ha nem küldöm el egy maszekhoz, akkor az sztk-ban gond nélkül felvágják a hasát csak úgy rutinból!

A doki egyébként tényleg nagyon rendes volt a lányom szerint, attól eltekintve, hogy állandóan csörgött a mobilja minden szupi is lett volna, csak ez volt zavaró. (Mondtam neki, hogy végül is ezt máshogyan is fel lehet fogni: majd ha neked lesz rá szükséged, te is akármikor keresheted a mobilon.)

Szóval kismajom nagyon köszi a címet, majd mindenről beszámolok részletesen.

(Egy dolog zavar: a lányomnak úgy 20 éves kora táján egy nagyon csúnya fájdalmas hüvelygyulladása volt, egy elhanyagolt hólyaghurutból eredően, amit éppen egy szlovákiai nyaraláskor kapot el és nem tudott kikúrálni... és ezt nem mondta el a dokinak, pedig én a lelkére kötöttem, hogy ezt is mondja el. Ugyanis egy ilyen hüvelygyulladásnak van olyan következménye, hogy letapadnak a petevezetékek. Mondtam neki, hogy ezt legközelebb mindenképpen említse meg.)