HA-SLN Creative Commons License 2003.04.04 0 0 118
Köszi a segítséget, akár bótolhatunk is, de én max 700 fogok érzésem szerint adni érte, mivel kint északabbra kicsit olcsóbban adják, mint felénk. Már 720 ezerért van ként adóval együtt, csak az a kérdés találok e alkalmi vételű árú készüléket. Minden esetre ráérek, most úgy néz ki a mai nap beleugrok a Canon MV500i megvásárlásába. Szerintem 159.000.- ért egy jó vétel, és akárhol érdeklődöm mindenhol csak jót hallok róla.
Valóságos, és érezhető szerintem is a Sony gagyulása.... Nekem már 3 Sony-t sikerült gajra vágnom! Először egy Hi8-assal forgattam Maldívon, ahol a párának köszönhatően nem volt hajlandó működni. alig egy éves korában már nyekergett, recsegett a mehanikája, és szégyen szemre a motorja belehallatszódott a felvételbe!
Mikor aztán már a zoom motorja is sivítani kezdett, gyorsan túladtam a kicsikén, talán vannak akik nem annyira igényesek, mint én!:-)
Ezután egyből belenyultam én buta egy Digti8-as kamerába, moindván a régi kazikat tudom megnézni vele. Kirély volt a gép, mivel ő kicsivel tovább bírta mint 1 év! Igaz trópusokon nem jártam vele! Pár hónapos korában szép szürke színe elkezdett lekopni róla, amire a Sony szalonban azt a választ kaptam, biztosan izzad a tenyerem, és ennek a kémhatása marja meg a kamerát!:-)
Mikor ezen kamera is recsegni zúgni búgini kezdett, őt is lepasszoltam villám gyorsan!

Kicsit most félek a Canon kamerától, mivel Canon még nem volt a kezemben, és mint minden újban ott a kockázat! Végignéztem egy hozzá értőnek látszó eladóval az egész kameraválasztékot, és ha árat nem néztünk, szinte akkor is minden érv az MV500 mellett szólt. Sony gagyi, JVC még gagyibb, Panasonic dísz kombjairól, nem is beszélve! Egy dolog nagyon zavar, mégpedig az, hogy csak szines keresővel tudok kamerát venni, amitől már sokan óva intettek, ivel állítólag az élességet nem lehet színesen megállapítani. Mi ebből az igazság? a fényképezőgépem sem tette feketefehérré a képet, én mégis láttam, hogy éles e a kép. Vagy most nagy baromságot mondtam?

Na nemsoká megyek a kemeráért, remélem nem bánom meg! Ha valaki tud róla rosszat mondani, gyorsan tegye meg, mert utána már késő lesz!

Laci

Előzmény: g_area51 (116)