ttime Creative Commons License 2003.04.03 0 0 31
Ott van például Kőbánya

Épülnek is ott házak, csak több probléma van ezzel:
1. Sajnos az "őslakók" nem mindig teszik lehetővé a nyugodt életet.
2. Most építenek házakat a Körösi Csoma úton. Azt mindennek nevezném, csak nem nyugodt, kellemes környezetnek. Szerintem Te sem szeretnél Budapest egyik legforgalmasabb útja mellett lakni. Én biztosan nem.
3. A 3-4 szintes parkosított szellősen épített háztömbök építése a mai telekárak mellett sajnos nem járható út. Nem véletlenül építenek a "jobb" telkekre 100 lakásos 10 emeletes tömböket. Egyszerűen megfizethetetlen lenne kisebb lakásszám mellett.

Egyébként nem hiszem, hogy a lepusztult ipartelep ideális környezet lenne lakóövezetnek. A tömbrehabilitáció talán járható út, érdemes körülnézni Ferencvárosban, bár nekem elég zsúfoltnak, összevisszának tűnnek az újonnan épült "utcák". Valahogy azt érzem, hogy nem sikerült a sétáló utca vs. autóközlekedés kérdében megfelelő megoldást találni.

Biztos mindenkit az eddig szerzett "élmények" erősen determinálnak, de én 4 éves "nyóckerületi" panelben lakás után elhatároztam, hogy többé - ha lehetőségem van rá - nem fogok többlakásos házban lakni. Lehet, ha budai társasházban laktam volna, nem lennék ennyire elszánt.

Ttime

Előzmény: FRITZ (25)